Innovation Brewery – este o berărie experimentală care unește o comunitate de oameni ce doresc să creeze noi tipuri de beri netradiționale. Suntem în pas cu timpul și creăm beri artizanale neordinare, folosind materie primă de cea mai înaltă calitate.
Am realizat scopul nostru, achiziționând o berărie experimentală și inovațională de ultimă generație la care am visat atât de mult. Berăria, la care am depus toată pasiunea și sufletul nostru, a fost proiectată și setată de către întreaga echipă «BEERMASTER BREWERY». În urma cercetării rețetelor vechi, am reușit să recreăm berile noastre tradiționale locale date uitării. Folosim doar malț de selecție, soiuri alese de hamei nobil, apă tratată după standardele germane și drojdia bavareză weihenstephan pentru a asigura cea mai înaltă calitate.

 

WHAT'S ON TAP

BEERMASTER
INNOVATION
SUMMER
ALE
SUMMER ALE

MALT: Pilsner, Munich, Caramel

HOPS: Hallertau Mittelfrueh, Saaz Noble

Această bere poartă aroma sărbătorii, ea are miresmele verii. Noi am topit în ea gătinţa celora care sunt gata să schimbe oraşul pe o plajă, dezmierdându-se cu valurile oceanului sau visând o noapte întreagă pe ţărmul lui. Aveţi prilejul să trăiţi aceste sentimente şi aventurile verii să nu se dorească a fi uitate.
Pentru fiecare clipă a aventurilor voastre din timpul verii, noi am creat un nou BEERMASTER SUMMER ALE, bеrе fiartă în dogoare, prielnică pentru călduri. BEERMASTER BREWERY vă oferă un ale uşor, plăcut şi proaspăt pentru fiecare zi. Malţul blond și caramel, dimpreună cu părticelele elegante de hamei nobil Hallertau Mittelfrueh și Saaz Noble, cu fiecare înghiţitură vă ridică dispoziţia! Să vă priască berea BEERMASTER SUMMER ALE pentru toate aventurile verii şi izbândă! Brew Up!

BEERMASTER
INNOVATION
GG Double IPA
DIPA
GG DOUBLE IPA

MALT: Pale, Munich

HOPS: Simcoe, Nugget, Chinook, Columbus

BEERMASTER Innovation Brewery GG Double IPA (DIPA) - conţine dublu hamei faţă de clasica IPA.
Se remarcă printr-o tărie înaltă, ceea ce a determinat denumirea nescrisă “ bombă de hamei”. Berea DIPA se referă la sortimentele amare de bere , are un gust plin şi pronunţat de hamei.
Predomină aroma de citrice, fructe şi pin, iar amăreala de hamei se atenuează cu gustul plăcut de caramel.

BEERMASTER
INNOVATION
GG Stout
GG Stout

MALT: Pale, caramel, chocolate

HOPS: Cascade, Tettnang

BEERMASTER Innovation Brewery GG Stout - este un ale brun cu o spumă densă cremoasă, gust amărui cu nuanţe de ciocolată, cafea şi efect revigorant. În secolele XIX - XX, medicii au prescris adesea o pintă de Stout la pacienți, donatori de sânge și chiar mame care alăptează.

ARHIVA

FRESHIE ALERT

Două noi sortimente de bere pentru plăcerea dumneavoastră. Fiind inspirați și cu multă dragoste, mai întîi am fiert BEERMASTER INNOVATION Craft Light Lager № 1. Apoi a urmat BEERMASTER INNOVATION Craft Light Lager № 2 - rezultat frumos al combinării și interacțiunii turor tipurilor de hamei nobil folosit: Mosaic, Saaz și Hallertauer Tettnang.

BEERMASTER
INNOVATION
Craft Light
Lager №1
Lager
lager №1

MALT: Pilsner

HOPS: Saaz, Mosaic

Fermentare inferioară, avînd un gust răcoritor, corpolență (body) scăzută și gust amărui mai puțin pronunțat.

BEERMASTER
INNOVATION
Craft Light
Lager №2
Lager
lager №2

MALT: Pilsner

HOPS: Hallertauer Tettnang, Saaz

Are mai puține calorii și un conținut de alcool mai redus decît un lager ordinar. Corpolență fină dar și ușor de băut.

BEERMASTER
Innovation
SAISON
ALE
SAISON ALE

MALT: Pilsner, Caramel

HOPS: Saaz, Tradition, undisclosed

Saison este o bere produsă în stil belgian, făcînd parte din categoria Farmhouse Ales. Această bere și-a făcut apariția în zonele rurale din nordul Franței și regiunea Valonia din sudul Belgiei. Cît privește rețeta de fabricare a acestei beri, ea nu-și are anumite reguli. Excepție făcînd principiul unanim folosit la producerea acestui Ale rustic care în franceză sună astfel:” Je ne sais quoi”(Nu știu ce). La fabricarea acestui ale puteau fi folosite diferite grăunțoase din cămarele fermierilor ce substituiau malțul. Hameiul, drojdia, speciile și mirodeniile de tot felul sunt foarte binevenite și sunt toate niște unelte din setul de instrumente al producătorului de Saison.

BEERMASTER
Innovation
STOUT
STOUT

MALT: Pale, Caramel, Chocolate

HOPS: Nugget, Cascade

BEERMASTER INNOVATION Stout este o bere neagră, corpolentă, cu note de cafea și ciocolată date de o combinație de trei malțuri speciale și două tipuri de hamei.

BEERMASTER
Innovation
Brewery brown ale
ALE
BROWN ALE

MALT: Pale, Munich, dark caramel

HOPS: Hallertauer, Nugget, Cascade

BEERMASTER Innovation Brewery Brown Ale își are culoarea sa specifică maro, cu tente de caramel, avînd o aromă fină de hamei nobil. Aroma nu se percepe greu. Acest echilibru este creat prin utilizarea generoasă a hameiului american.

BEERMASTER
Innovation
WEST COAST IPA
IPA
WEST COAST IPA

MALT: Pale, caramel

HOPS: Citra, Chinook, Cascade, Simcoe, Centennial, undisclosed hops

BEERMASTER Innovation Brewery West Coast IPA crează o explozie armonioasă de aromă de hamei. La fabricarea berii s-au folosit 12 tipuri de hamei. Tonurile complexe florale și citrice ale hameiului Citra și Simcoe impresionează plăcut, în timp ce celelalte zece tipuri de hamei se îmbină perfect cu malțurile speciale pentru a crea o aromă de neegalat.

BEERMASTER
Innovation
Brewery Stout
STOUT
STOUT

MALT: Munich malt, caramel, dark chocolate

HOPS: Hallertauer, Nugget, Magnum, Golding

BEERMASTER INNOVATION BREWERY Stout își capată gustul său dulce din malțul de Munchen pe ce l-am folosit la fierbere și care în combinație cu malțul dark chocolate și malțul caramel, îi dă gustului berii o tentă de ciocolată. Dar avînd o gravitate și densitate bună, mult hamei băgat la fierbere ce-i conferă berii un gust special de stout. Acest stout, fără îndoială nu poate fi nominalizat stout dulce.

BEERMASTER
Innovation
Brewery IPA
classic “four C” IPA
IPA

MALT: Pale, crystal

HOPS: Chinook, Cascade, Columbus, Centennial

BEERMASTER Innovation Brewery IPA este un clasic "four C" IPA, care a fost preparat folosind unele dintre cele mai bune tipuri de hamei "new age". Berea are o aromă distinctă de hamei cu tentă ierboasă și piper.