DESCOPERIȚI LUMEA FASCINANTĂ A BERILOR NOASTRE CRAFT

A face o bere de calitate e simplu! Nu-i permite nimănui să te contrazică. Dar, și o bere proastă e ușor de făcut. Diferența constă doar în cunoașterea micilor detalii care fac o mare diferență și asigură succesul de fiecare dată. Înțelegem aceasta pentru că iubim, trăim, și fără îndoială, respirăm berea!

Ștefan Postolachi
Manager vânzări
S.R.L. "BEERMASTER BREWERY"
"Unul dintre lucrurile mele preferate întotdeauna a fost să fiu legat de localitate: acolo unde trăiești, unde produci berea – iată de ce am ales să lucrez la berăria «BEERMASTER». Pentru noi a fost cel mai bine să ne simțim înrădăcinați în comunitate și să avem tot ce ne trebuie pe loc.”
“Știu că unii dintre concurenții mei pot produce o bere perfect de bună, substituind malțul cu melasa de maltoză sau siropul de dextroză, în doar șapte zile. Ei bine, eu nu o voi face. O voi produce în 21-28 zile. Aceasta este diferența!”
Paul Chircă
Inginer tehnolog
S.R.L. "BEERMASTER BREWERY"
Alexandru Rarancian
Operator filtrare
S.R.L. "BEERMASTER BREWERY"
"Pentru mine aici nu merge vorba de creativitate, ci mai curând e vorba de a produce ceva care are un gust extraordinar. Mă gândesc deseori la cei care sunt fermecați de senzațional și creativitate și nu se îngrijesc deloc de gust".
"Vreau să aduc arome noi publicului consumator de bere craft (artizanală) – oamenilor care doresc să bea o bere unică. Vreau să demonstrez cum influențează butoiul asupra aromei și gustului berii."
Ilie Turcu
Operator fermentare
S.R.L. "BEERMASTER BREWERY"
Iurie Pîntea
Director comercial
S.R.L. "BEERMASTER BREWERY"
"Berea noastră este vie – iată despre ce e vorba. Nu o numiți „produs”. Numiți-o bere!"
"Atunci când ești pasionat de ceva, de fapt, permiți acestui lucru să te cuprindă. Le spun berarilor mei și asistenților de berar că producem bere pentru a relata o istorie."
Vitalie Cumurciuc
Inginer-șef
S.R.L. "BEERMASTER BREWERY"
Igor Stratulat
Operator filtrare
S.R.L. "BEERMASTER BREWERY"
"Noi nu facem berea, noi doar adunăm toate ingredientele împreună și lăsăm drojdia să-și facă treaba."
"Întrucât am lucrat în mai multe țări ale CSI, pot spune că acolo berea se produce după o tehnologie foarte asemănătoare, în conformitate cu aceleași standarde. În Rusia și alte țări CSI este permisă tehnologia de fabricare a berii cu sirop de maltoză și dextroză cu conținut mare de zahăr. Această tehnologie este profitabilă pentru producător - berea este produsă mult mai ieftin și rapid, doar că produsul final nu mai este o bere (în componența căreia trebuie să fie doar hamei, malț, apă și drojdie), ci o băutură cu gust de bere, care dăunează grav ficatului consumatorului ce nu bănuiește nimic. Vreau să subliniez că am venit aici nu pentru a face astfel de băuturi, am venit pentru a face berea, așa cum e pregătită în Republica Cehă. Berea pe care o fierb, nu are nimic comun cu băuturile ce numai imită berea, având un gust dulciu și pustiu de sirop de maltoză și alte surogate. Eu fierb bere în Moldova, precum și în Republica Cehă, prin muncă asiduă, onestitate și adevăr. În Cehia se zice: "hameiul este sufletul berii". La fabricarea berii mele folosesc o varietate de hameiuri alese care îi conferă un gust european, plăcut amărui. Cehii spun că o astfel de bere are suflet."
Zdenek Subrt
Berarul ceh
S.R.L. "BEERMASTER BREWERY"
0